Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au început înscrierile pentru locurile în căminele studențești din Alba Iulia

Publicat

Studenții se pregătesc de noul an universitar. Începând de luni, aceştia se pot înscrie pentru a ocupa unul din locurile disponibile la cele patru cămine studențești din Alba Iulia.

Înscrierile au început la 1 august și se vor încheia pe 25 septembrie, iar repartiția studenților se va face computerizat, în funcție de condițiile cerute în formularul de completare.

Studenții vor fi repartizați în funcție de medii și distanța faţă de localitatea de domiciliu. Cei care urmează cursurile Universității ”1 Decembrie” din Alba Iulia și locuiesc la mai puțin de 20 de kilometri nu vor primi cazare la cămin, deoarece se consideră că această distanţă poate fi parcursă zilnic, pentru a ajunge la cursuri.

La înscrieri pot participa doar studenții care sunt integraliști, respectiv care nu au restanțe sau au situația școlară încheiată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax