Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au început înscrierile pentru sesiunea din iunie a examenelor Cambridge, de limba engleză

Publicat

A început perioada de înscriere la sesiunea din iunie a examenelor Cambridge ESOL, organizate de British Council din Cluj-Napoca la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Este vorba despre examene de limba engleză generală şi specializată, în urma cărora cei care promovează obţin un certificat Cambridge, valabil la nivel internaţional pentru angajare sau studii în străinătate şi cu termen de valabilitate nelimitat.

Examenele Cambridge ESOL sunt organizate de British Council într-un centru de testare închis la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. În luna iunie, la Universitatea „1 Decembrie 1918” au loc examene de limba engleză generală la toate nivelele (First Certificate, Advanced şi Proficiency) şi profesională (Business English Cambridge). Înscrierile pentru examenele din iunie au început în data de 3 aprilie şi se încheie pe 20 aprilie.

Cei care doresc să susţină un examen Cambridge, pot să se înscrie la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, la Departamentul de Limbi Moderne (persoană de contact lect. univ. dr. Teodora Popescu). Pentru a vedea formularul şi regulamentul de înscriere, daţi click  aici: formular iunie 2012regulament cambridge .

Citiţi aici mai multe despre calendarul şi costurile examenelor Cambridge.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax