Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au început lucrările la sistemul de alimentare cu apă a localităților din Podişul Secașelor. Valoarea investiției depășește 6 milioane de lei

Publicat

isu

Lucrările la sistemul de alimentare cu apă a cinci localități din Podișul Secașelor au început miercuri, 26 iunie. Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, însoțit de vicepreședintele Alin Cucui, au vizitat miercuri șantierul deschis în cadrul sistemului ce va aduce apă potabilă din magistrala Alba Iulia – Sebeș la robinetele locuitorilor din comunele Cut, Cîlnic, Șpring, Doșat și din localitatea Răhău.

Investiția, ce presupune montarea de conducte pe o lungime totală de circa 45 de kilometri și realizarea a 8 gospodării de apă, stații de clorinare, stații de pompare și rezervoare de mare capacitate, are o valoare totală de aproape 6 milioane de lei + TVA – bani proveniți din bugetul propriul al Consiliului Județean Alba – și se așteaptă să fie finalizată în circa un an.

„Aceasta investiție este foarte importantă pentru ca rezolva problemele cu apa ale locuitorilor din mai multe comune. Ma bucur că firma care lucrează s-a mobilizat și a început lucrările în fortă”, a declarat Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. paraparaumu

    miercuri, 26.06.2013 at 20:47

    CE SE INTIMPLA CU SATELE AC. COMUNE???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax