Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au încercat să fugă din faţa poliţiştilor: Trei bărbaţi au fost prinşi la Poşaga, cu 700 kg de şină de cale ferată în portbagajul maşinii

Publicat

Trei bărbaţi au fost identificaţi de poliţiştii din Baia de Arieş, ca suspecţi principali în cazul unui furt de 700 kg de şină de cale ferată. Au vrut să scape şi să fugă de poliţişti, însă au fost prinşi în trafic, la Poşaga.

Sâmbătă, 19 mai, în jurul orei 16.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş, aflaţi în serviciul de patrulare pe D.N 75, pe raza comunei Poşaga, au identificat un grup format din trei bărbaţi care se aflau pe marginea părţii carosabile, în apropierea terasamentului de cale ferată.

În momentul în care cei trei au observat echipajul de poliţie, au urcat într-un  autoturism şi au demarat în direcţia Poşaga – Turda. Poliţiştii au reuşit oprirea acestuia pe D.N 75, în locul numit Izvorul lui Cenan de pe raza comunei Poşaga.

În urma controlului efectuat, în portbagajul autoturismului a fost găsită cantitatea de 700 kg şină de cale ferată, pe care cei trei suspecţi au sustras-o de pe terasamentul de cale ferată din zona în care au fost observaţi iniţial de poliţişti, aceasta făcând parte din patrimoniul naţional.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că şoferul autoturismului, F.G.O., de 26 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj avea permisul de conducere reţinut din data de 8.09.2011, pentru comiterea unei infracţiuni rutiere.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar în plus, faţă de conducătorul autoturismului, cercetările sunt continuate şi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este reţinut, retras sau anulat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax