Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au încercat să fure bunuri de la o societate comercială din Alba Iulia, dar au fost prinși de polițiști. Doi tineri de 21 și 18 ani cercetați de oamenii legii

Publicat

Doi tineri de 21 și 18 ani din Alba Iulia sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați în timp ce încercau să pătrundă în curtea unei societăți comerciale, de unde intenționau să fure bunuri.

Marți, la ora 22.40, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia, a depistat două persoane care escaladau gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale.

Cei doi suspecţi au încercat să fugă, însă au fost depistaţi de către poliţişti în interiorul unei clădiri în care au încercat să se ascundă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că C.A., de 21 de ani şi N.F.P., de 18 ani, intenţionau să pătrundă în curtea societăţii comerciale, cu obiect de activitate în domeniul construcţiilor, pentru a sustrage bunuri.

Faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax