Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au încercat să sustragă bunuri dintr-o casă din Partoş. Adolescent de 16 ani şi tânăr de 21 de ani din Alba Iulia, cercetaţi pentru tentativă de furt

Publicat

Un adolescent de 16 ani şi un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia sunt cercetaţi de poliţişti pentru tentativă de furt. Aceştia au fost reclamaţi prin 112 că au încercat să intre în incinta unui imobil din cartierul Partoş, în noaptea de marţi spre miercuri.

În data de 30 iulie, la ora 1.45, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că  două persoane necunoscute încearcă să pătrundă în incinta unui imobil situat pe o stradă a municipiului Alba Iulia.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică şi a constatat că una dintre uşile imobilului prezenta urme de forţare. A efectuat verificări în zona respectivă, reuşind să identifice un minor de 16 ani şi pe A.S., de 21 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, bănuiţi de săvârşirea acestei fapte.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax