Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au închis circulația pe o stradă din Alba Iulia, pentru a ridica o mașină. Trafic ”fluidizat” prin blocare

Publicat

YouTube video

Poliția locală a blocat o stradă din centrul municipiului Alba Iulia, mai mult de 15 minute, la o oră de vârf, pentru a putea ridica o mașină parcată pe marginea drumului. S-a întâmplat în Piața I.C. Brătianu, în jurul orei 11. Polițiștii au blocat strada pe o distanță de aproximativ 50 de metri, de la intersecția cu Olteniei și până la intersecția cu Bulevardul Ferdinand pentru a ridica un autoturism cu numere de înmatriculare de Brașov. Mașinile au fost dirijate prin fața sediului SRI, pe unde există o singură bandă liberă pentru ambele sensuri de mers. 

Zona nu este semnalizată, astfel că cei care vin din alte orașe nu știu că riscă să le fie ridicată mașina. Nu știu nici unde să sune pentru a o recupera. Polițiștii spun însă că în zona respectivă semnul de avertizare a ridicării mașinilor nu este necesar pentru că strada are linie continuă, ceea ce înseamnă că cei care opresc acolo încalcă legea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Andri

    vineri, 16.02.2018 at 12:46

    Sunt mai multe zone in care eu i-as trimite!
    🙂

    Pentru Alba 24:
    Obisnuiti-va cu ridicatul !
    E un fapt!

  2. Hackerman

    vineri, 16.02.2018 at 15:37

    La fel si la Universitate azi, in jurul orei 11. Am asteptat o ora sa aleaga o masina pentru ridicat desi erau 4 masini in aceasi situatie.

    • Costy

      sâmbătă, 17.02.2018 at 15:03

      Nu puteau sa le ridice pe toate 4 ca nu aveau cu ce. Sigur era jocu cu ala bala portocala 🙂

  3. Marius Bobita

    vineri, 16.02.2018 at 15:39

    Cat mai multe sa fie ridicate ! dar cu grije sa nu faca vro julitura la o masina ca dupa va trebuii sa cumpere alta noua daca nu eu ii omor cu mana mea (ii calc cu masina pe gaborii)

    Poat ridica penalii de militeni si masinele parcate intre sediu politei si CJA sau acol nau tupeu ca sunt a lui niste penalii de la militie,cja,afaceristi,procurori ?

    pe o gramada de strazii sunt masinii parcate in fata la poarta la oameni pe spatiul destinat pietonilor…desi in curte au loc de parcare dar lene e mare o lasa aiurea..eia trebuie sa le fie confiscate masinele si casate !

    Pentru Alba 24:as dori cand puneti poze cu cretinii ce lasa masinele parcate aiurea sa nu mai cenzurati nr de matriculare ca la vidio din stirea de azi nu ati cenzurat nr…ori la toti ori la nici unu , o zi buna !

    • Costy

      sâmbătă, 17.02.2018 at 15:06

      Pe strada dintre politie si consiliu, daca citesti pe indicator doar politia are voie 🙂

    • Ion Ionescu

      luni, 19.02.2018 at 08:14

      Puiu’ lu’ tata, cand ai fost ultima data la scoala? Ca dupa modul agramat in care formulezi fraza si „caligrafiezi”, se pare ca ai ramas repetent in clasa I-a. 😀

  4. Aaaaa

    vineri, 16.02.2018 at 16:52

    Du-te ma … Marius Bobita… inainte sa omori pe toata lumea ca ti-a zgariat rabla invata sa scrii ca lumea…

  5. A.D.

    vineri, 16.02.2018 at 17:22

    Este clar ca ideea este un esec. Sunt de acord ca trebuie sa traiasca si firma de ridicari din ceva dar sa n-o faca din bani publici. Este clar ca se ridica preferential . Cei influenti cu masini scumpe pot sa parcheze si in pat la d-nul Hava ca nu -i deranjeaza nimeni.
    Sa nu uitam ca suntem intr-un oras , judet , regiune unde psd-ul n-are nici o influenta….atunci de ce tratati locuitorii la fel cum o face psd-ul?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax