Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au înjurat poliţiştii şi au ajuns la secţie. Doi tineri din Alba Iulia s-au ales cu dosar penal, după un scandal pe Bulevardul Transilvaniei

Publicat

Doi tineri sunt cercetaţi pentru “sfidarea organelor judiciare”, după ce, aflaţi în stare de ebrietate, au înjurat poliţiştii veniţi să calmeze spiritele, în zona Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia.

În noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, mai multe persoane tulburau ordinea şi liniştea publică.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, iar oamenii legii i-au identificat pe Radu C., de 34 de ani şi Alexandru D., de 23 de ani, ambii din Alba Iulia, aflaţi în stare de ebrietate. La apariţia poliţiştilor, cei doi bărbaţi au început să adreseze injurii, expresii jignitoare la adresa agenţilor, acestea continuând şi pe parcursul conducerii persoanelor la sediul poliţiei.

În continuare, asupra celor doi suspecţi, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „sfidarea organelor judiciare”.

Roxana CAZACU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Iisus Hristos

    joi, 31.10.2013 at 15:31

    Fapta beţivilor in cauza nu intruneste conditiile infractiunii de sfidare prev in CP. De unde sa stie ghiolbanii ajunsi agenti din mecanici si lacatusi ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate