Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au intrat cu chei potrivite într-o casă din Noşlac şi au furat mai multe bunuri. Un tânăr şi un minor de 17 ani, cercetaţi de poliţişti

Publicat

Doi tineri din comuna Noșlac au fost prinși de polițiști după ce au pătruns în locuința unui bărbat, de unde au sustras un reșou, o butelie de aragaz și un aparat radio. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păhubitului, iar pe numele celor doi suspecți au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Joi, la ora 15.00, poliţiştii Postului de Poliţie Noşlac au fost sesizaţi de către un bărbat din Ocna Mureş, cu privire la faptul că i-au fost sustrase mai multe bunuri din casa ce o deţine în comuna Noşlac.

În urma activităţilor de cercetare desfășurate, poliţiştii Postului de Poliţie au reușit să-i identifice pe principalii suspecţi de comiterea furtului, S.D.M., de 18 ani şi C.D.C., de 17 ani, ambii din comuna Noşlac, care, în data 6 ianuarie, folosind chei potrivite, au pătruns în locuinţa reclamantului şi au sustras o butelie de aragaz, un reşou şi aparat radio – CD.

Poliţiştii au recuperat integral prejudiciul, care a fost restituit păgubitului, iar pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax