Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au intrat cu o căruță în curtea unei firme din Alba, iar apoi au distrus camerele video. Ce au reușit să fure doi tineri

Publicat

Doi tineri au fost identificați de polițiști ca fiind susecți într-un dosar de furt și distrugere. Mai exact ar fi intrat cu o căruță în incinta unei firme din Doștat și pentru a nu fi identificați au distrus trei camere de supraveghere. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 septembrie 2022, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș – Postul de Poliție Doștat, au identificat doi tineri, de 21 și 24 de ani, din județele Dâmbovița, respectiv Vaslui, care sunt bănuiți de săvârșirea unor fapte de furt și distrugere care au fost sesizate poliției la data de 20 septembrie 2022.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 18 septembrie 2022, ar fi pătruns, cu o căruță, în incinta unei ferme din comuna Doștat, cu scopul de a sustrage bunuri, iar pentru a nu fi identificați ar fi distrus 3 camere de supraveghere video amplasate pe un stâlp, în incinta fermei.

Ulterior, ar fi sustras, din depozitele fermei, mai multe bunuri a căror valoarea a fost estimată de 5.000 de lei, între care mai mulți saci cu furaje concentrate, material porumb, făină și material lemnos.

Întregul prejudiciu cauzat prin fapta de furt a fost recuperat.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi tineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax