Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Au intrat de trei ori în casa unei unei femei din Cut şi i-au furat bani şi bunuri. Cinci tineri din comună sunt cercetaţi de poliţişti

Publicat

Cinci tineri din comuna Cut sunt cercetaţi pentru furt, după ce, timp de trei zile, au pătruns în casa unei femei din comună şi i-au sustras, pe rând, bani, alimente şi aparate electronice. Au cauzat un prejudiciu de peste 3.300 de lei, iar banii i-au cheltuit prin baruri. Cei cinci au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, după care instanţa a dispus arestarea preventivă a unuia dintre ei, iar ceilalţi au interdicţie de a părăsi localitatea.

Miercuri seara, în jurul orei 23.00, D.T. (16 ani) împreună cu Tiberiu T. (18 ani), I.L. (16 ani), Augustin D. (24 de ani) şi I.M. (16 ani), toţi din comuna Cut, au plănuit intrarea prin efracţie în locuinţa unei femei din Cut. Au sustras suma de 2.250 lei, pe care ulterior au cheltuit-o la barurile şi restaurantele de pe raza municipiilor  Sebeş şi Orăştie.

Au fost prinşi de poliţişti şi, după extinderea cercetărilor, s-a descoperit că, joi dimineaţa, în jurul orei 11.00, minorii I.L. şi D.T. au mai intrat o dată în casa respectivă, ce avea uşa descuiată şi au sustras 15 kg de carne congelată şi un cuţit.

A treia oară, în noaptea de 12/13 octombrie, în jurul orei 2.00, aceiaşi doi adolescenţi, împreună cu Augustin D. au pătruns încă o dată în locuinţa femeii, care a sesizat poliţia. Au furat un televizor color şi o combină muzicală, pe care le-au vândut unui locuitor din Sebeş, cu 1.000 de lei.

Cei cinci suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar duminică au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, pentru furt calificat. Parchetul a promovat propunerea poliţiştilor faţă de Augustin D. şi Tiberiu T., iar instanţa a dispus arestarea preventivă pentru Augustin D. Celălalt învinuit are interdicţia de a părăsi localitatea pe o perioadă de 29 de zile.

Faţă de ceilalţi trei învinuiţi minori, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

UPDATE: Trei dintre tineri sunt suspecţi în alt caz de furt, petrecut în august, tot în comuna Cut. Este vorba despre L.I. (16 ani),  T. D. (16 ani) şi Tiberiu T. (18 ani), care au pătruns prin efracţie în locuinţa unui localnic din Cut, în noaptea de 19/20 august şi au sustras bunuri în valoare de 100 de lei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax