Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au intrat în două case nelocuite din Abrud de unde au furat mai multe bunuri. Doi tineri, printre care şi un minor sunt cercetaţi penal

Publicat

Poliţiştii din Abrud i-au identificat pe suspecţii de comiterea mai multor furturi comise pe raza oraşului şi sesizate organelor legii în luna septembrie 2013 şi în ianuarie. Suspecţii sunt un minor de 15 ani şi un tânăr de 30 de ani, ambii domiciliaţi în Abrud. Au reuşit să fure bunuri în valoare de 5.500 de lei.

Miercuri poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Abrud, au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt, fapte comise pe raza orașului Abrud şi sesizate poliţiei în septembrie 2013 şi ianuarie 2014.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la începutul lunii ianuarie 2014, T.G.F., de 30 de ani, din Abrud, folosindu-se de chei potrivite, a pătruns în apartamentul nelocuit, aparţinând unei femei din Abrud şi a sustras bunuri în valoare de 1.500 lei (o butelie pentru aragaz, un aspirator, seturi de tacâmuri, pahare şi căni, o haină din blana si două cuverturi).

Poliţiştii au stabilit, de asemenea, că în cursul lunii septembrie 2013, T.G.F., împreună cu un minor în vârstă de 15 ani, din Abrud, folosind acelaşi mod de operare, au pătruns într-o casă nelocuită din Abrud şi au sustras bunuri de uz casnic, în valoare de 4.000 de lei.

În ambele cazuri prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50 %.

Faţă de cele două persoane bănuite de comiterea furturilor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi identificării eventualilor complici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax