Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au intrat prin efracție într-o locuință, când proprietarul era plecat. Doi tineri din Unirea sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat

Publicat

Doi tineri din Unirea sunt cercetați de polițiști pentru că în perioada 10 februarie – 6 martie au furat mai multe bunuri dintr-o locuință din localitate. Furtul a fost reclamat, joi, de păgubit, care le-a spus polițiștilor că în perioada menționată a lipsit de la domiciliu. Din locuință i-au fost furate bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Cu ocazia cercetării locului faptei, poliţiştii au constatat că intrarea în locuinţă s-a realizat prin efracţie. Din interiorul locuinţei au fost sustrase un televizor tip plasmă, 2 DVD-uri, 2 filtre de cafea, articole de îmbrăcăminte, precum şi alte obiecte de uz casnic.

Pe baza probelor obţinute cu ocazia cercetării la faţa locului coroborate cu datele şi informaţiile obţinute din activităţile investigative, poliţiştii au stabilit că persoanele bănuite de săvârşirea furtului sunt H.I.S., de 22 ani şi H. A.A. de 20 ani, ambii domiciliaţi în comuna Unirea, Judeţul Alba.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care faţă de H.I.S., şi H. A.A. se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă pedepsită de art. 228.alin.1,art. 229. alin.1.lit.d. din Codul penal.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax