Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au jefuit o grădiniță: Trei tineri din Cugir au fost reținuți de polițiști pentru furt de electronice în valoare de 3.400 lei

Publicat

judect

Trei tineri din Cugir, un bărbat de 22 de ani și doi minori au fost prinși de polițiști, vineri, 7 spetembrie, după ce au spart o grădiniță din oraș și au furat mai multe bunuri electronice în valoare de 3.400 lei. Furtul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, 4 spre 5 septembrie. Doi dintre aceștia au fost reținuți de polițiști și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

La data de 7 septembrie 2012, poliţiştii din Cugir au reuşit identificarea principalului suspect de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată cu două zile înainte, la data de 5 septembrie 2012.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2012, P.C.A., de 22 de ani, din Cugir, împreună cu doi minori de 14 şi 17 ani, ambii din Cugir, au pătruns prin efracţie într-o grădiniţă din Cugir, iar din interior au sustras un monitor LCD, un telefon mobil şi un DVD, bunuri în valoare de 3.400 lei.

P.C.A. şi minorul de 17 ani au fost reţinuţi pe baza de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă, 8 septembrie 2012, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax