Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Au jefuit un bărbat pe o stradă din Alba Iulia, după ce au băut împreună într-un bar. Doi tineri cu antecedente penale, reţinuţi de poliţişti

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia au fost reţinuţi de poliţişti după ce au jefuit un bărbat din judeţul Covasna, pe o stradă din oraş. Cei doi au băut împreună cu victima într-un bar din zona Pieţei Cetate, după care l-au urmărit şi i-au furat prin violenţă suma de 400 de lei.

UPDATE: Cei doi tineri au fost prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Alba Iulia, care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă.

Marţi, la ora 8.56, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Ghelinţa, judeţul Covasna, cu privire la faptul că luni seara, în timp ce se afla pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, doi bărbaţi l-au deposedat, prin violenţă, de o sumă de bani.

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea faptei: B.I.E. (23 de ani) şi A.M.V. (33 de ani), ambii din Alba Iulia şi cunoscuţi cu antecedente penale.

Luni seara, la ora 20.15, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, într-un local public din zona Pieţei Cetate din Alba Iulia, l-au urmărit şi pe strada Toporaşilor l-au agresat şi i-au sustras suma de 400 lei.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Roxana CAZACU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax