Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au jefuit un bătrân din satul Tăuţi, în propria casă, în timp ce dormea. Un tânăr şi un minor au fost reţinuţi de poliţişti

Publicat

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Meteş şi un minor de 17 ani din Zlatna au fost reţinuţi de poliţişti după ce au jefuit un bătrân. S-au deplasat la locuinţa acestuia din localitatea Tăuţi, au pătruns în casă în timp ce acesta dormea, l-au imobilizat şi i-au sustras din buzunarul hainei suma de 300 de lei. Au cheltuit apoi banii în Zlatna.

Marţi, 7 ianuarie, la ora 13.10, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 77 de ani, din localitatea Tăuţi, comuna Meteş, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, în jurul orei 4.00, în timp ce dormea, două persoane au pătruns în locuinţa sa şi după ce l-au imobilizat i-au sustras din buzunarul hainei suma de 300 de lei.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos împreună cu cei de la Postul de Poliţie Meteş au reuşit să-i identifice pe suspecţi, marţi după amiaza.

Aceştia sunt  Călin Vasile M., de 30 de ani, din comuna Meteş şi Marin Ionuţ D., de 17 ani, din Zlatna. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în baza unei înţelegeri prealabile, în noaptea de 06/07 ianuarie, s-au deplasat cu trenul, din Pătrângeni în halta Tăuţi, după care au mers pe jos până la locuinţa izolată a victimei, cu scopul de a-i sustrage banii.

Aceştia au pătruns în locuinţa vârstnicului care dormea şi l-au imobilizat, iar din buzunarul unei haine cu care era îmbrăcat au sustras suma de 300 de lei.

Ulterior cei doi suspecţi s-au deplasat în orașul Zlatna unde au cheltuit banii.

Faţă de Călin Vasile M. şi Marin Ionuţ D., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate