Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AU PIERDUT contractul pentru soluția artistică a Monumentului Unirii de la Alba Iulia. Roman aruncă BOMBA!

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, anunță o situație incredibilă în anul centenar. Acesta spune că Ministerul Culturii ar fi PIERDUT contractul pentru concursul național de soluții, câștigat de sculptorul Mihai Buculei. Din acest motiv, ministerul nu poate semna contractul pentru execuția Monumentului Unității Naționale, extrem de urgent, în condițiile în care mai sunt doar câteva luni până la 1 Decembrie 2018, când ar trebui să fie gata să îi primească pe români.

”Bombă!!! De ce nu semnează ministerul Culturii contractul pentru execuția Monumentului Unității Naționale de la Alba Iulia, de 3 luni de la votarea bugetului national? ATENȚIE!!! Ministerul Culturii… a pierdut contractul pentru concursul national de soluții câștigat de sculptorul Buculei!!! E ca la Bechtel…a dispărut! Ca sa mascheze “dispariția” ministrul a dispus un control!” a scris Roman pe contul său de socializare.

Monumentul Unirii este o construcție de 22 de metri, gândită în anii 90 de sculptorul Mihai Buculei. Acea construcție ar fi trebuit realizată de către Ministerul Culturii, însă șansele ca ea să fie gata până la 1 decembrie, sunt rezervate, în condițiile în care contractul nu a fost încă atribuit.

Ideea este bazată pe un proiect câștigat încă din 1993, aprobat și finanțat de Ministerul Culturii. Atunci a fost înființată o comisie la Ministerul culturii, care a făcut jurizarea unor proiecte depuse de mai mulți artiști.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 16.03.2018 at 11:21

    Ei si? Nici la 150 de ani nu-i tarziu. Pana atunci il gasesc.

  2. Tara lui Papura Voda

    vineri, 16.03.2018 at 11:32

    V-a luat si Centenarul prin surprindere…si pe toti care ati condus tara in ultimii 28 de ani!!!
    Glontul ar fi o indulgenta pentru voi !

  3. toma

    sâmbătă, 17.03.2018 at 13:13

    Oricum, nu e un monument reprezentativ, nu se ridica la cerintele evenimentului sarbatorit la 1 Decembrie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax