Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au plecat la furat în toiul nopții. Doi minori din Blaj, cercetați de polițiști pentru o trusă de scule

Publicat

Doi minori din Blaj au fost prinși de polițiști, la ora 04.00, plimbându-se pe strada Gării din municipiu cu o o trusă de scule ce conţinea mai multe chei tubulare, a cărei provenienţă nu au putut să o dovedească. După verficările polițiștilor s-a stabilit că cei doi au sustras trusa dintr-un autoturism parcat pe strada Gării, din Blaj.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 04.00, agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Gării i-au depistat pe cei doi minori de 13 şi respectiv 16 ani. Băieții aveau asupra lor o trusă de scule ce conţinea mai multe chei tubulare, a cărei provenienţă nu o puteau dovedi.

Cu ocazia primelor verificări efectuate s-a stabilit că cei doi au sustras trusa dintr-un autoturism parcat pe strada Gării, din municipiul Blaj.

Prejudiciul a fost recuperat, urmând a fi predat părţii vătămate. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax