Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranța circulației: bărbați cercetați penal de Poliția Alba, după ce au fost opriți în trafic

Publicat

Polițiștii din Alba au deschis mai multe dosare penale, sâmbătă, pe numele unor bărbați care au pus în pericol siguranța circulației rutiere. Doi au condus fără permis și altul sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 21 mai, în jurul orei 9.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 57 de ani, din comuna Ohaba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Teleac, comuna Ciugud, fără a poseda permis de conducere.

Tot sâmbătă, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 30 de ani, din Geoagiu, județul Hunedoara, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Șibot, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În jurul orei 23.30, sâmbătă, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un moped, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei trei bărbați s-au ales cu dosare penale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate