Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranţa circulaţiei. Dosare penale în Alba, pentru infracţiuni rutiere

Publicat

actiune Politia verificare trafic

Poliţiştii din Alba au deschis, în weekend, mai multe dosare penale pe numele unor conducători auto care au fost prinşi la volan fără permis sau sub influenţa alcoolului. Unul dintre cei opriţi în trafic conducea şi fără permis şi cu alcool „la bord”.

Vineri, 20 aprilie, în jurul orei 13.30, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani, din comună, care a condus un autoturism, pe strada Parcului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Duminică, 22 aprilie, în jurul orei 15.15, poliţiştii Secţiei 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Sâncel, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un bărbat de 52 de ani, cu toate că ştia că nu posedă permis de conducere.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea  unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie ca nu posedă permis de conducere”.

Tot duminică, în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj  l-au depistat de pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului.

La Cugir, pe 22 aprilie, în jurul orei 21.15, un tânăr de 26 de ani, din oraş, a fost surprins în timp ce conducea un autoturism, pe strada Carpaţi, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,83 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax