Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranța circulaţiei în Alba. Bărbaţi cu dosare penale după ce au condus băuţi sau fără permis

Publicat

Cinci bărbaţi care au condus autovehicule fără permis sau aflaţi sub influenţa alcoolului au intrat în vizorul Poliţiei Alba. Aceştia sunt cercetaţi penal după ce au fost depistaţi în trafic, la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 12,50, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul  etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe strada Principală din localitatea Băcăinți, l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din comuna Șibot, care conducea un tractor fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În aceeaşi zi, în jurul orei 11.50, polițiștii din Zlatna l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din  Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Muncii din oraș, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot sâmbătă, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din comuna Șibot, în timp ce circula cu un moped, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Sâmbătă, în jurul orei 23.00, polițiștii de siguranță publică din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Lucian Blaga din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax