Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată. O femeie și un minor din Șibot, cercetați pentru furt calificat, distrugere și semnalizare falsă

Publicat

hoti cale ferata O femeie în vârstă de 34 de ani şi un minor de 17 ani din comuna Șibot au fost identificaţi, de poliţiştii de la transporturi, ca persoane bănuite de comiterea unor furturi de cabluri din infrastructura feroviară. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 ianuarie, poliţiştii Serviciului Transporturi – Post Poliţie Transport Feroviar Vinţu de Jos, sprijiniţi de poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, au identificat-o pe P.N.A., o femeie de 34 de ani, din comuna Şibot şi pe un minor de 17 ani, care locuieşte fără forme legale în aceeaşi comună, ca persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt, distrugere şi semnalizare falsă, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată în după amiaza zilei de 8 ianuarie a.c.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, la data de 8 ianuarie, au secţionat şi sustras trei cabluri ce deserveau instalaţia de semnalizare şi dirijare feroviară, în zona Staţiei CF Şibot. Ulterior aceştia au tăiat cablurile sustrase, cu o lungime de 20 de metri fiecare şi au extras din ele plumbul şi cuprul.

Prin faptele comise, cei doi au pus în pericol siguranţa circulaţiei pe calea ferată însă, datorită intervenţie prompte a celor responsabili, nu au fost înregistrate evenimente negative. Pe numele lor a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax