Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranța circulației. Șoferi cu dosare penale în Alba, pentru alcool la volan și alte infracțiuni

Publicat

actiune politia

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale, în weekend, în județul Alba. Au pus în pericol siguranța circulației, după ce s-au urcat la volan, aflați sub influența alcoolului. Unul dintre ei avea permisul suspendat.

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 12.40, polițiștii din Câmpeni au oprit pentru control, pe raza comunei Poiana Vadului, un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din comună. Întrucât emana miros de alcool, polițiștii i-au cerut bărbatului să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat. Față de bărbat a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltate a mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri, în timp ce acționau pe strada Spitalului din Aiud, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, din Aiud. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat că șoferul autoturismului avea permisul de conducere suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Sâmbătă, 1 iunie, în jurul orei 1.00, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe strada Septimius Severus din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Alba Iulia. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, în jurul orei 19.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 46 de ani, din comuna Bistra, în timp ce circula pe o stradă din comună fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea  stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 2 iunie, în jurul orei 23.15, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe strada Ampoiului din Alba Iulia, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54  mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni, 3 iunie, în jurul orei 00.20, polițiștii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilometru, a  rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde   i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot luni noapte, în jurul orei 00.45, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat,motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax