Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranța circulației. Șoferi din Alba, cercetați penal pentru infracțiuni rutiere

Publicat

politie

Cinci bărbați din Alba sunt cercetați penal după ce au fost prinși în trafic, fără a deține permis sau sub influența alcoolului. Au fost opriți de polițiștii din Blaj, Vințu de Jos, Câmpeni și Abrud.

Vineri, 9 august, în jurul orei 19.10, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din Blaj, în timp ce circula cu un moped, pe raza localității Spatac, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat în circulație. Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat, precizează IPJ Alba.

Sâmbătă, 10 august, în jurul orei 12.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Vurpăr, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Duminică, 11 august, în jurul orei 11,30, polițiștii rutieri din Blaj, care acționau pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din comuna Vidra, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30, polițiștii din Abrud, în timp ce acționau pe strada Ioan Buteanu din oraş, l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Roșia Montană, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax