Connect with us
Publicitate

BLAJ

Au pus în pericol siguranța circulației: șoferi prinși băuți la volan, pe drumuri publice din Alba. Ce alcoolemie aveau

Publicat

etilotest

Doi bărbați, unul din Vinerea și celălalt din Crăciunelu de Jos, s-au ales cu dosare penale după ce au condus băuți, pe drumuri publice. Unul dintre ei avea alcoolemie de 1,06.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 28 ianuarie, în jurul orei 14,00, polițiștii din Cugir au depistat un bărbat de 47 de ani, din Vinerea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 30 ianuarie, în jurul orei 3.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un bărbat de 34 de ani, din Crăciunelu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 6 Martie din Craciunelu de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta avea 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducere sub influența alcoolului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax