Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranța circulației. Tineri din Hunedoara și Cluj, cu dosare penale în județul Alba

Publicat

politist trafic

Mai mulți tineri care conduceau fără a deține permis au fost depistați, miercuri, în trafic de polițiștii din Alba. Doi dintre ei sunt din județul Hunedoara, respectiv Cluj.

Polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau pe DN 74 A, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Brad, județul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere reținut.

Tot miercuri, în jurul orei 20.40, polițiștii din Secției 3 Poliție Rurală Aiud, în timp ce acționau pe DN 1, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autorizația provizorie de circulație a autoturismului condus de acesta era expirată din 7 mai 2019.

În jurul orei 22.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Vurpăr, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de tânăr, a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, transmite IPJ Alba.

În jurul orei 19.00, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Noșlac, în timp ce conducea un moped, pe raza localității Stâna de Mureş, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație, potrivit sursei citate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax