Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranţa rutieră. Cinci bărbaţi din Alba, cu dosare penale

actiune politia

Publicat

Cinci bărbaţi din Alba sunt cercetaţi de poliţie, după ce au condus sub influenţa alcoolului ori fără permis. Au fost oprinţi în trafic, în acest weekend.

Potrivit IPJ Alba, în 2 februarie 2018, în jurul orei 21.05, poliţiştii Biroului Ordine Publica  din cadrul Politiei  Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un tânar de 23 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Alba Iulia. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

În jurul orei 19.45, poliţiştii cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au oprit pentru control, pe strada Principală din localitatea Tătârlaua, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Cetatea de Baltă. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În 3 februarie 2018, în jurul orei 5.10, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din localitatea Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Moților din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au oprit pentru control, pe raza comunei, un bărbat de 29 de ani din Bălcaciu, care conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma testării conducătorului mopedului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,84 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de S.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În jurul orei 18.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj – Postul de Poliție Cergău și Postul de Poliție Roșia de Secaș l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Mihalţ, în timp ce conducea un moped pe strada Principală din localitate, fără a poseda permis de conducere. Faţă de F.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax