Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Au spart mai multe sticle şi geamuri într-un local din Cut, după o ceartă cu o tânără. Doi scandalagii din comună s-au ales cu dosar penal

Publicat

Doi tineri din comuna Cut sunt cercetaţi pentru distrugere şi ultraj, după ce au spart sticle şi geamuri dintr-un bar, în urma unui scandal. Prejudiciul a fost estimat la 600 de lei.

Poliţiştii Postului de Poliţie Cut au fost sesizaţi în 5 mai de către administratorul unui local public din comună, în legătură cu faptul că în seara aceleiaşi zile, doi tineri din comună au distrus mai multe sticle şi geamuri ale localului, prejudiciul reclamat fiind în valoare de 600 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că C.I. (22 de ani) şi L.V.P. (26 de ani) au avut discuţii în contradictoriu cu o tânără, iar, pe fondul acestor discuţii şi al consumului excesiv de alcool, au provocat scandal în incinta localului şi au distrus mai multe sticle şi geamuri.

Faţă de cei doi suspecţi poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de „distrugere” şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax