Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au sustras 472 kg de cupru, plumb şi fier de la o linie electrică dezafectată: Doi bărbaţi din Aiud, identificaţi pentru un furt comis acum trei zile

Publicat

Poliţiştii i-au identificat, miercuri, pe principalii suspecţi într-un caz de furt calificat, comis în 15 iulie.  Este vorba despre doi bărbaţi din Aiud, care la acea dată au sustras peste 400 de kg de materiale feroase şi neferoase de la o linie electrică dezafectată. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate.

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi suspecţi, după ce l-au depistat pe Daniel Ş., de 24 ani, din Aiud, în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de 472 kg materiale feroase şi neferoase, respectiv 149 kg cupru, 233 kg plumb şi 90 kg fier.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Aiud s-a stabilit faptul că materialele au fost sustrase de Daniel Ş. şi Gheorghe B., de 51 ani, din Aiud, la data de 15 iulie, de la o linie electrică dezafectată.

Faţă de cei doi suspecţi se efectuează acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208, alin 1, din Codul penal, 209 alin 1, lit a din Codul penal.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax