Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au vrut să cumpere un BMW, dar au rămas fără bani. Bărbat din Sebeș trimis în judecată pentru înșelaciune

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost recent trimis în judecată pentru înșelaciune. În data de 15 ianuarie 2024, dosarul a primit ”undă verde” din partea magistraților. Mai exact aceștia au admis rechizitoriul întocmit de procurori. 

Din câte se pare, bărbatul va fi judecat pentru că le-a promis unor persoane că le va vinde un autoturism BMW, dar nu a mai făcut acest lucru. Însă, banii pentru autoturism au fost virați într-un cont de către cumpărători.

Potrivit motivării instanței, mașina promisă de acesta celor două persoane era un BMW 730. Bărbatul s-a înțeles să le vândă mașina cu suma de 7.400 de euro.

Însă acest fapt nu s-a mai petrecut. Fapta a avut loc în data de 10 ianuarie 2020, iar dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 15 ianuarie 2024.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că la data de 10.01.2020 inculpatul le-a indus în eroare pe persoanele vătămate cu privire la intenția de le vinde autoturismul marca BMW 730 determinându-le pe aceasta să vireze cu titlu de avans suma de 7.400 euro, fără ca autoturismul să mai fie livrat persoanelor vătămate sau să le ramburseze integral prețul primit (cu excepția sumei de 74 de euro), cauzând un prejudiciu efectiv de 7.326 euro”, se arată în motivarea instanței.

Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax