Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au vrut să-şi facă un „cadou” din Polus Center, dar l-au primit de la poliţişti. Trei tineri din Alba sunt cercetaţi pentru furt de haine dintr-un magazin

Publicat

polus center Pentru că probatul este pe gratis, trei tineri din judeţul Alba au crezut că şi hainele sunt pe „moca”. Au furat haine dintr-un magazin din Polus Center de 600 de lei, dar au fost surprinşi de angajaţi.

Acum sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Marţi, în jurul orei 16.00 poliţiştii din Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că trei persoane au furat obiecte de îmbrăcăminte din complexul comercial din zonă.

Este vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între, 19 şi 20 de ani din judeţul Alba, care vrut să îşi fcă cadou haine în valoare de 600 de lei, gratis. Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti, iar cei trei tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat.

sursa: citynews.ro, stiridecluj.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax