Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: „Am o întrebare domnule primar”. Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia la întrebările cititorilor

Publicat

Primăria Alba Iulia a transmis răspunsuri în continuare, la întrebările trimise de cititori prin serviciul AUDIENȚE ONLINE de pe Alba24. Cei care s-au adresat administraţiei locale vor afla informaţii referitoare la problemele sesizate. Vom actualiza acest material cu răspunsurile pe care le vom primi astăzi. Reamintim că pe noua secţiune Audienţe Online, deschisă pe site-ul nostru, sunt aşteptate în continuare întrebările voastre.

Vă prezentăm o nouă serie de răspunsuri oferite de reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

Întrebare de la: Florin; Subiect: Închidere Pod Mureş

„Se va face alt pod peste Mureş? Ce lucrări se fac pe malul Mureşului, lângă pod: de deviere a traficului greu spre Limba? Dacă se face alt pod peste Mureş, când începe construcţia şi cât durează?”

Răspuns: „Primăria Municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba nu desfăşoară în prezent lucrări în zona Mureşului. Pentru o înţelegere mai clară a situaţiei, vă rugăm să specificaţi exact zona la care faceţi referire, eventual nişte imagini ne-ar putea fi de folos”.

Întrebare de la: Vulcu Mircea; Subiect: Zona pietonală din centrul oraşului

„Am semnalat săptămâna trecută faptul că iar trebuie să facem slalom printre terasele amplasate pe trotuar în zona Iuliu Maniu – OTP Bank! Nu s-a făcut nimic, chiar a continuat construirea acestora pe trotuar şi în această săptămână, iar noi, cetăţenii, circulăm ca oile printre mese, faceţi ceva, trotuarul este pentru circulaţia pietonilor, arătăm ca o zonă de mahala din Orient! Primăria mai controlează situaţia, de ce 80% din trotuar, din spaţiul public este ocupat, cine îşi permite să închirieze trotuarul?!”

Răspuns: „Vineri, 6.04.2012, s-a emis o atenţionare de demolare până în data de 10.04.2012. Conform prevederilor legale, obiectivul se va demola pe cale administrativă, cheltuiala fiind suportată de catre proprietar.”

Întrebare de la: Aurel Ioan; Subiect: strada Magnoliei

„Bună ziua, aş dori şi eu să vă întreb dacă aveţi în plan introducerea canalizării pe strada Magnoliei.”

Răspuns: „Datorită faptului că str. Magnoliei este o stradă privată, Primăria Municipiului Alba Iulia nu poate investi bani publici pentru lucrările de canalizare. Se impune predarea străzii la primărie, pentru înregistrarea acesteia în domeniul public.”

Întrebare de la Popa Ilie; Subiect: asfalt

„Strada M. Kogălniceanu când se asfaltează sau când se repară?”

Răspuns: „Pentru strada M. Kogălniceanu, Primăria municipiului are în curs de elaborare proiectul de modernizare a drumului, inclusiv înlocuire reţea canalizare.”

Întrebare de la: Dorin; Subiect: Strada Cocorilor

„Când se asfaltează strada Cocorilor din Oarda şi dacă se indroduce iluminatul stradal.”

Răspuns: „Strada Cocorilor din Oarda se va moderniza după finalizarea lucrărilor de extindere reţea canalizare menajeră şi reabilitare reţea apă.”

Întrebare de la Alina Dreghici; Subiect: Strada Cărăbuşului

„După finalizarea lucrărilor de canalizare în Oarda, str. Cărăbuşului se va asfalta şi se vor monta rigole?”
Răspuns: „După finalizarea lucrărilor de înlocuire reţea apă şi extindere reţea canalizare menajeră, se vor realiza şi lucrările de modernizare drum. Apa şi canalul se vor finaliza în 2012, iar lucrările de intervenţie şi modernizare drum se vor licita in acest an, urmând sa fie finalizate până în 2013.”

Întrebare de la: Gorun Iulian; Subiect: asfaltare şi amenajare trotuar strada A.I. Cuza

„Aş dori să ştiu dacă anul acesta se începe amenajarea trotuarului pe strada A.I. Cuza, zona pompieri şi când se vor demara lucrările de asfaltare a străzii A.I. Cuza.”

Răspuns: „Lucrările de amenajare a străzii Al. I. Cuza sunt în curs de derulare. Se vor finaliza integral cel mai târziu în aprilie 2013”.

Întrebare de la: Cristian Augustin: Subiect: Reabilitare stradă

„Referitor la strada Târgului, când se va reabilita, deoarece nici înainte nu a fost prea stralucită (era numai petece şi în rest gropi), iar acum a fost spartă de nişte lucrători care au băgat o conductă de gaz şi au astupat şanţul respectiv doar cu pământ şi nisip, plus autoutilitarele de mare tonaj, care circulă la blocurile în construcţie Alba Cons face ca în zonă să fie numai praf.„

Răspuns: „Reclamaţia dumneavoastră a fost transmisă colegilor de la Biroul Disciplina în construcţii, aceştia urmând ca luni, 9.04.2012, să verifice situaţia din teren şi să aplice măsurile ce se impun.”

Întrebare de la: Crăciun Maria; Subiect: Semnal

„Domnule primar, locuiesc în Oarda de Sus. Avem o problemă de când locuim aici, semnalul. Facem sesizări şi nu primim nici un răspuns! Nu putem face nimic în privinţa semnalului companiei Orange?”

Răspuns: „Problema pe care aţi semnalat-o este de competenţa companiei Orange, nu a Primăriei Municipiului Alba Iulia.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. gabi

    luni, 09.04.2012 at 10:35

    Pt. cei care va doriti reabilitarea unor strazi din partea primariei: Mai bine nu! Strada „pietonala” Mihai Viteazul care a fost renovata si deschisa recent, e pavata cu vreo 4-5 tipuri diferite de pavaj, printre care si multa piatra din pavajul vechi. Sincer, arata mult mai bine inainte.

  2. hercule

    luni, 09.04.2012 at 15:07

    Bun..si daca nu o face primaria cine o face atunci? asfaltezi tu strada mea gabi?:X

    • gabi

      marți, 10.04.2012 at 09:03

      Nu, dar eu spuneam ca poate strada arata bine asa cum e. 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax