Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Despre asfaltare şi trotuare, zona verde în centru şi tulburarea liniştii publice lângă Cinema „Dacia”

Publicat

Primăria Alba Iulia a furnizat informaţii noi privind probleme administrative semnalate de cititorii Alba24 la „Audienţe Online„. Sunt oferite răspunsuri privind lucrări de amenajare a trotuarelor pe strada Gheorghe Doja, tăierea unor copaci pe strada Octavian Goga, asfaltări pe strada Cedrului şi tulburarea liniştii publice în zona rondoului de lângă Cinema „Dacia”.

Întrebare de la: Marioara Popescu; Subiect: Reparaţii trotuare

„De ce pe strada Gheorghe Doja de la intersecţia cu Mărăşeşti şi până la ieşire în Tudor Vladimirescu, pe partea nr. pare, trotuarele au rămas cele vechi şi peticite, deşi pe cealaltă parte lucrările au fost finalizate încă de anul trecut? Este normal să se repare doar jumătate de stradă?”

Răspuns: „Lucrările de modernizare a străzii Gheorghe Doja au respectat proiectul de execuţie. Menţionăm că pentru restul lucrărilor sesizate de dumneavoastră se vor aloca fonduri din bugetul local.”

 

Întrebare de la: Dorina Borcau; Subiect: Zona verde pe str. Octavian Goga

„La lucrările din interiorul Cetăţii, nu m-au deranjat tăierile de copaci de pe str. Mihai Viteazu, pentru că s-au plantat mulţi alţi copaci. Am văzut, acum 5 zile, că str. Octavian Goga (tot din Cetate) e aproape gata.Am fost neplăcut surprinsă de faptul că au mai rămas <în picioare> numai 3 copaci!!!! Pe strada aceea veţi planta alţi copaci, în locul celor tăiaţi (aşa cum ar fi normal)?”

Răspuns: „Pe strada Octavian Goga au fost tăiaţi 2 copaci uscaţi, iar unul a fost afectat de furtună”.

 

Întrebare de la: Vasile; Subiect: Strada Cedrului

„Lucrările pentru rețeaua de canalizare pe strada Cedrului par a fi terminate de ceva vreme. Când se va trece la asfaltare? Pânã la asfaltare nu se poate trimite un buldo-excavator sã niveleze puțin drumul?”

Răspuns: „În 16 august anul curent, va avea loc licitaţia, urmând să se încheie un contract în vederea reabilitării drumului.”

 

Întrebare de la: Bogdan Mihaela; Subiect: dreptul la linişte

„Locuiesc în blocul cu 4 etaje de deasupra cinematografului Dacia (Cetate). În fiecare noapte, pe la ora 24.00-2.00, nu avem parte de linişte, din cauza maşinilor care fac un adevărat raliu la rondou. Mai mult de atât, nu am văzut vreodată să mai stea aşa, din când în când, câte un echipaj de poliţie prin zonă, să patruleze. Într-un cuvânt, este revoltător ce pot să facă oamenii aceia, si noi să nu putem face nimic.”

Răspuns: „Efectivele Poliţiei Locale acoperă zona la care faceţi referire doar până la ora 22.00. După această oră, intervin efectivele Poliţiei Municipiului Alba Iulia.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. ADI

    luni, 30.07.2012 at 15:39

    Probleme legate de tulburarea linistii si ordinii publice sunt si in peste drum de Cinema Dacia, mai exact in zona din spateel fostului asa numit Ariesul. In parcul de joaca se aduna in regulat un grup de tineri care consuma alcool fac galagie si desi a fost sesizata Politia nu s-a intamplat nimic si desi e o zona cu probleme si ar trebui sa patruleze pentru ca e un parc de joaca nu vezi nici un echipaj de politie.

  2. Dorina Borcau

    luni, 30.07.2012 at 20:34

    Raman tot cu Hava,dar raspunsul dat de Primarie intrebarii pe care-am postat-o aici,este jalnic!M-am plimbat de zeci de ori pe Str.Oct.Goga din interiorul Cetatii,si erau zeci de copaci!!!S-au taiat o gramada,nu numai doi.Am si o intrebare pentru redactia Alba24,un ziar pe care eu il apreciez mult:la rubrica „Audiente Online” am postat mai multe intrebari.Pot posta in continuare,sau exista o limita?

    • moderatorul de serviciu

      luni, 30.07.2012 at 20:54

      Puteti posta cate intrebari doriti. Acest serviciu facut in parteneriat cu Primaria este in interesul cetatenilor

      • Dorina Borcau

        luni, 30.07.2012 at 21:29

        Merci 🙂

  3. Question Man

    luni, 30.07.2012 at 21:27

    Acum 2 zile am postat o intrebare pe site, dar nu mi s-a raspuns. Oare se raspunde doar la acele intrebari care nu deranjeaza ???
    In postarea mea facea trimiteri legislative catre obligatia Politiei Locale de a verifica respectarea rogramului orar al barurilor – respectiv cele de la parterul blocurilor de locuinte

    • moderatorul de serviciu

      marți, 31.07.2012 at 00:04

      Daca ati foșosit formularul o sa primiti cu siguranta raspuns. De obicei cei de la Primărie răspund intr-un termen de 48 ore lucratoare. Se mai intampla ca raspunsurile sa vina si mai tarziu de acest termen din cauza ca intrebarile sunt transmise serviciilor de specialitate din primarie care , la randul lor , le retransmit pentru a fi postate pe site.

  4. anonim

    miercuri, 01.08.2012 at 00:20

    zile onomastice sau majorate nu ai voie sa faci dupa ora 24 ca deranjeaza cetatenii dar terasele pot sa ina deschis pana noaptea la 2 .Dimineata la 5 parcheaza masini in parcare la Leonardo si canta muzica la maxim asta se poate ? daca este o aniversare la un restaurant si aude muzica dupa ora 24 imediat vine politia dar altfel trebuie sa sunam noi ? o aberatie ce spuneti ca lucreaza pana la ora 22 nu mai dati voie nici terasele sa fie deschise dupa ora 24 dau cu lazi in nesimtire si la fel le merg si plasmele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax