Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri la întrebări despre indicatoare turistice spre Cetate, asfaltare străzi şi energie electrică în cartierul Orizont

Publicat

Primăria Alba Iulia oferă precizări privind probleme administrative semnalate de cititorii Alba 24, prin „Audienţe Online”. Puteţi citi în continuare despre facturi pentru apa de consum, indicatoare turistice spre Cetatea Alba Carolina, asfaltarea străzii de acces la centrul de cercetare „Gaudeamus” al Universităţii „1 Decembrie” – zona Schit, reţea de alimentare cu energie electrică în cartierul Orizont.

Întrebare de la: Dărămuş Vasile. Subiect: consum apă rece

„Sunt locatar al blocului 31 Sc B, str. Vasile Goldiş. Luna august a fost trecut la regie diferenţă la apă rece pe fiecare apartament 4,75 mc, diferenţa între contor scară şi cele declarate de locatari. Cum este posibil ca eu să plătesc apa consumată de vecini, iar când îi prinde pe ei cu consumul real să o plătească încă o dată ei?”

Răspuns: „În momentul regularizării consumului de apă al vecinilor care nu şi-au declarat la timp şi/sau corect cantitatea de apă consumata, diferenţa de apă înregistrată la nivel de bloc se diminuează sau chiar nu există, deci nu se plăteşte de două ori această apă. Pentru diminuarea diferenţelor de apă la nivel de imobile, asociaţia de proprietari are obligaţia să verifice cauzele şi să ia măsuri în acest sens.”

 

Întrebare de la: Nistor Marius. Subiect: Indicatoare

„Când se vor monta indicatoare la intrarea în oraş cu accesul în Cetate (zona istorică) pentru turişti?”

Răspuns: „După finalizarea proiectului de restaurare a Cetăţii, se vor monta şi indicatoarele.”

 

Întrebare de la: Adi Moldovan. Subiect: asfaltare

„Când se va asfalta strada Ştefan Luchian sau Rojomal, strada care duce la centrul de cercetare Gaudeamus al Universităţii 1 Decembrie – zona Schit?”

Răspuns: „În momentul de faţă, primăria elaborează un proiect tehnic pentru modernizarea/asfaltarea străzii Rojomal.”

 

Întrebare de la: Stan Cameliu. Subiect: Extindere reţele electrice

„Am fost averizat de Electrica Braşov că voi fi deconectat de la reţeaua de alimentare cu energie electrică, deoarece contractul încheiat cu aceasta (organizare de şantier – cartier Orizont – Miceşti) a expirat. Mă interesează:

1. Este planificată investiţia în Cartierul Orizont, str. Orizont 5 pentru extindere reţele electrice şi iluminat public? Când?

2. Cum pot prelungi contractul cu Electrica, având în vedere că Autorizaţia de construcţie a expirat (construcţia este terminată şi recepţionată) până când Primăria va aproba finanţarea investitiei şi o va realiza?

3. Dacă execut în regie proprie extinderea, cum pot să recuperez aceşti bani, în totalitate de la Primăria Alba, având în vedere că extinderea costă aproximativ 2000 euro? Menţionez că pe str. Orizont 5 sunt foarte multe case locuite şi în curs de construcţie (70-80%).”

Răspuns:

„1. Nu este planificată această investiţie.

2. Aveţi nevoie de un aviz de racordare şi racordare definitivă de la Electrica.

3. Contractul de furnizare a energiei electrice se face cu Electrica. Nu veţi putea face extinderea în regie proprie. Aceasta trebuie realizată de o firmă autorizată, agreată de Electrica.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dorina Borcau

    luni, 24.09.2012 at 16:41

    Stimata redactie,ce se intampla cu intrebarile pe care le-am trimis eu?!!Din data de 14 septembrie incepand, am trimis doua intrebari,dar nu am mai primit raspuns la niviuna dintre ele!

  2. cristian

    marți, 25.09.2012 at 00:04

    Domnule de la Primarie care ne dati raspunsuri foarte seci la cererile pe care le avem, noi locuitorii din Orizont,daca chiar nu se face nici o investitie in acel cartier, raspunde-ti-mi va rog la o singura intrebare:de ce am mai investi noi,ca si platitori de taxe catre Primaria Alba in salariul d-voastra,de exemplu?De ce sa mai platim impozit la Primarie cand nici un ban nu se intoarce catre noi?As vrea tare mult sa imi raspundeti,dar nu in stilul sec in care ati raspuns mai devreme.

  3. cristian

    marți, 25.09.2012 at 00:10

    Si inca ceva.De ce ati aprobat PUZ intr-o zona unde stiati foarte bine ca nu veti investi niciodata,atat timp cat stimatul domn Mircea Hava va fi Primar?
    Daca aveti putin respect pentru cei care va platesc salariul va rog sa imi raspundeti la intrebari.
    Cu stima,
    Unul din cei ce va plateste salariul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax