Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Despre nemulţumiri la serviciile de salubritate, gropi în zona „Profi” şi, din nou, Bazinul Olimpic

Publicat

Primăria Alba Iulia a oferit răspunsuri cititorilor Alba24 privind alte probleme administrative, sesizate prin intermediul secţiunii „Audienţe Online„. Este vorba despre nemulţumiri ale locuitorilor de pe strada A.I. Cuza privind serviciile de salubritate, reparaţii la carosabil în zona magazinului „Profi” din Cetate şi revenire cu precizări privind lucrările la Bazinul Olimpic.

Întrebare de la: Iulian Mogoş, Subiect: firme salubritate

„Aş dori să ştiu ce firme de salubritate operează în Alba Iulia şi dacă se poate opta pentru altă firmă faţă de cea actuală, care operează pe strada A.I.Cuza, deoarece nu suntem mulţumiţi de serviciile prestate.”

Răspuns: „Operatorul principal este SC Salprest, însă mai funcţioneaza şi o altă firmă, SC Schuster, pe partea de colectare deşeuri. Reclamaţiile pe care le aveti vis-a-vis de una din firmele de salubritate le puteţi face direct către acestea. În prezent, strada A.I. Cuza este în şantier şi foarte multe neplăceri se datorează acestui fapt.”

Întrebare de la: Mircea Popescu; Subiect: Despre bazinul olimpic

„După cum se vede în subiect, mă interesează stadiul lucrărilor de la bazinul olimpic, deoarece se vehicula că în data de 31.07.2012 va fi dat în funcţiune. După masa nu se prea lucrează pe acolo şi îmi vine greu să cred că totul va fi gata.”

Răspuns: „Nu putem să vă oferim o dată exactă la care va fi redeschis bazinul olimpic, deoarece costul lucrărilor de renovare nu sunt suportate de primărie, ci de Compania Naţională de Investiţii. Însă vă asigurăm că am făcut toate demersurile necesare pentru a fi finalizate lucrările în această vară. (răspuns oferit şi în data de 10.07.2012).”

Întrebare de la Popescu Emil, Subiect: gropi

„La intrarea din Bd. Revoluţiei în parcarea Profi nu se poate pune o bandă asfalt, să nu mai rupem maşinile aşa de rău?” (întrebare care a primit răspuns publicat în 4 aprilie: „Începând de săptămâna viitoare, com interveni pentru repararea drumurilor asfaltate în municipiu”).

„Care ar fi săptămâna viitoare?”

Răspuns: „În răspunsul anterior, spuneam că începând de săptămâna viitoare vom interveni pentru repararea drumurilor asfaltate din municipiu. În prezent, s-a terminat de reparat centrul oraşului şi urmează cartierul Cetate, unde va fi prinsă şi intrarea din parcarea Profi”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax