Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE – Primăria Alba Iulia: Despre lucrări în Miceşti, giratoriu în zona Stadion şi programul de vizitare în Şanţurile Cetăţii

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis informaţii privind stadiul ş modalitatea de desfăşurare a lucrărilor de asfaltare în cartierul Miceşti, amenajarea unui sens giratoriu în zona Stadion, copertarea unei gropi pe strada Energiei, dar şi programul estival de vizitare a Şanţurilor Cetăţii. Aceste date au fost solicitate de cititorii Alba24, prin intermediul formularului „Audienţe Online”.

Întrebare de la: Popa Ilie

„În urmă cu câteva săptămâni, am primit răspuns că, în perioada 15 mai – 15 iunie se va termina de asfaltat drumul spre MICEŞTI. Îi gata cam jumate, credeţi ca dacă se lucrează tot aşa. Împrăştiat, azi într-o parte, apoi ne mutăm dincolo şi nu terminăm nimic, se va respecta termenul de finalizare? Mai mult, eu trec zilnic şi văd că unul lucră, trei stau, deci lucru de doi bani, că într-un loc s-a şi lăsat drumul după ce a fost asfaltat. Întrebarea este un termen concret pentru terminarea porţiunilor de drum, să ştiu şi eu când putem circula mai bine. A doua întrebare este dacă se construieşte sens giratoriu în loc de semafoarele de la stadion şi când.”

Răspuns: „Termenul final la care toate lucrările pentru zona Miceşti vor fi finalizate este 19 martie 2013. Din cauza condiţiilor tehnice, nu putem da alte pronosticuri. Referitor la sensul giratoriu din zona Stadion, a fost aprobat studiul de soluţie. Însă o finanţare în acest sens s-ar putea acorda doar în 2013-2014.”

Întrebare de la: Borcau Dorina; Subiect: groapa pe Strada Energiei

„În urmă cu aproape 5 ani, mai multe străzi din jurul străzii Cloşca, printre care şi strada Energiei au fost reasfaltate. Numai că trecerea timpului a făcut ca pe str.Energiei să se surpe o bucăţică mică din asfalt. Acum mai bine de 6 luni, asfaltul în jurul bucăţii surpate (pe 1m x 1 m) a fost decopertat, dar nu s-a urnat nici acum asfalt nou în locul celui decopertat.Vă rog, în numele tuturor locuitorilor str. Energiei, să trimiteţi o echipă, să toarne asfalt.

Răspuns: „Vă mulţumim pentru sesizare! Până la sfârşitul acestei săptămâni, problema va fi remediată.”

Întrebare de la: Petru Groza; Subiect: program şanţuri

„Aş dori să ştiu de ce nu se prelungeşte programul de vizitare al cetăţii pe perioada verii? Şanţurile, traseul porţilor, tunelurile de la Electrica se închid toate la ora 21.00. Consider că este prea devreme, întrucât vara este o oră la care multă lume preferă să se plimbe. Vă mulţumesc.”

Răspuns: „Programul de vizitare al cetăţii este până la ora 22.00, din 1 iunie până în 1 septembrie.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius

    marți, 26.06.2012 at 12:33

    Santurile cetatii apartin cetatenilor, nu grupului Corint sau Primariei. In mod normal, restrictionarea accesului, de orice fel, este ilegala si neconstitutionala. cand vom pune interesele cetatenilor inaintea celor de gasca?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax