Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Asfaltări şi amenajări de străzi în mai multe zone ale oraşului

Publicat

Primăria Alba Iulia a răspuns întrebărilor adresate de cititorii Alba24 privind proiecte şi lucrări de amenajare în mai multe zone din municipiu. Au fost oferite detalii despre strada Costache Negruzzi, Izvorului, Energiei şi stadiul lucrărilor la Bazinul olimpic. Pentru informaţii privind alte subiecte de interes administrativ local, puteţi formula în continuare întrebări pe care să le transmiteţi prin intermediul secţiunii „Audienţe Online” de pe site-ul Alba24.ro.

Întrebare de la Oancea Mircea

„Când se va asfalta strada Costache Negruzzi?”

Răspuns: „Strada Costache Negruzzi a fost preluată de către primărie abia anul trecut, iar zona respectivă nu poate face obiectul unui proiect, de altfel existând alte lucrări mai vechi, ce trebuiesc susţinute financiar până la finalizare. Se preconizează că lucrările de modernizare se vor executa împreună cu zona M. Kogălniceanu, în 2013.”

Întrebare de la: Marian Otiliana; Subiect: asfaltare str. Izvorului

„Doresc să ştiu când se va asfalta şi str. Izvorului din Alba Iulia, deoarece până acum s-a tot pietruit şi atât (este mai mult nisip decât pietriş). Se circulă cu viteză foarte mare şi se ridică praf încât nu vezi la jumătate de metru în faţă.”

Răspuns: „Din partea neasfaltată a străzii Izvorului din Alba Iulia s-au extins, în ultimii doi-trei ani, alte străduţe lăturalnice, drept pentru care nu se justifică lucrări de modernizare. Zona respectivă se va moderniza, împreună cu începerea lucrărilor în cartier, cu str. Lalelelor şi Dealul Furcilor.”

Întrebare de la: Rusan Gabriela; Subiect: strada Energiei

„Deşi s-au efectuat lucrări de amenajare a trotuarelor şi străzilor în zonă, în faţa blocului 7A de pe strada Energiei (vis-a-vis de grădiniţa nr.12) nu s-au efectuat reparaţii. Ce se întâmplă cu această zonă?”

Răspuns: „La data modernizării, zona la care faceţi referire era în litigiu. Se va analiza această situaţie în vederea soluţionării.”

Întrebare de la: Mureşan Cristian; Subiect: Bazinul olimpic

„Când se vor termina lucrările la bazinul olimpic?”

Răspuns: „Sfârşitul lunii iunie.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax