Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre amenajările de pe strada Călăraşi şi pista de biciclete din Miceşti

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au transmis răspunsuri la alte întrebări ale cititorilor Alba24, transmise la Secţiunea „Audienţe Online”. Sunt oferite detalii despre amenajările de pe strada Călăraşi din Alba Iulia şi denivelările de pe pista de biciclete din cartierul Miceşti. Puteţi utiliza în continuare formularul „Am şi eu o întrebare, domnule primar”, pentru a semnala alte situaţii.

Întrebare de la: Horea Lencu; Subiect: strada Călăraşilor

„După aproape 8 luni de la începerea lucrărilor, se pare că ne putem bucura iar de asfalt şi trotuare pe strada Călăraşilor; însă nivelul la care este turnat asfaltul, este foarte sus, iar bordura care separă carosabilul de trotuar nu mai are din acest motiv decât 6-7 cm, foarte uşor de urcat pentru automobile, aşadar considerăm că pe marginea trotuarului, vis a vis de clădirea Liceului de Arte de pe strada Călăraşilor ar trebui montaţi nişte stâlpişori, ca să nu se transforme trotuarul în parcare şi copiii să fie în siguranţă când vin sau pleacă de la şcoală.”

Răspuns: „Având în vedere profilul carosabilului, modul de racordare cu străzile cu care se intersectează (Avram Iancu şi Petre Dobra), precum şi diferenţa de nivel între partea dreaptă a străzii (cu sensul de mers spre Petre Dobra) şi partea stângă, pentru a se asigura condiţiile de curgere a apelor pluviale, a fost necesară ridicarea cotei drumului (soluţie dată de proiectant). În ceea ce priveşte faptul că se parcheaza pe trotuar, poliţia va lua măsuri de sancţionare în situaţia în care se constată acest lucru.”

Întrebare de la: Marcu Sorin; Subiect: Pista de biciclete

„S-a denivelat deja foarte tare pista de biciclete din zona cartier Miceşti. Dacă s-ar introduce un utilas uşor de tasat, oare nu s-ar obţine uniformizare? (cred că deocamdată nu s-a făcut încă recepţia).

Răspuns: „Lucrarea din zona cartierului Miceşti nu este finalizată. Înainte de recepţie, se vor corecta toate denivelările.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mateiu Albert Daniel

    marți, 29.05.2012 at 07:18

    De ce se ingroapa strada Muresului din Barabant.
    De ce nu s-a procedat ca pe alte strazi.
    De ce nu s-a frezat si refacut straturile de baza?
    Ridicandu-se drumul si trotuarele se ingroapa majoritatea caselor din Barabant care sunt mai vechi construite
    Stiti cu cat s-a inaltat strada Muresului in ultimii 30 ani?
    Cu peste 40 cm iar acum cu aceasta reabilitare mai adaugam 15 cm
    Unde se va ajunge?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax