Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre exproprieri în centru şi Zilele oraşului

Publicat

Primăria Alba Iulia a comunicat o serie de răspunsuri la o parte dintre întrebările adresate de cititorii Alba24. Noi informaţii puteţi citi în acest material, iar noi îl vom actualiza pe măsură ce primim date noi. Întrebările Dvs. pot fi adresate în continuare prin secţiunea „Audienţe online”.

Întrebare de la: Popescu Ana Maria;  Subiect: adeverinţă schimbare categorie de folosinţă terenuri

„De ce Primăria Alba Iulia nu eliberează adeverinţe pentru schimbarea categoriei de folosinţă a terenurilor”.

Răspuns: „Primăria nu are obligaţia de a elibera adeverinţe pentru schimbarea categoriei de folosinţă a terenurilor. Conform Legii 18/1991, aceste adeverinţe se eliberează de către Oficiul de Cadastru şi de către Direcţia Agricolă.”

Întrebare de la: Popa Alin; Subiect: Exproprierea!

„Vă rog să-mi explicaţi mie şi cititorilor www.alba24.ro de ce în PUZ-ul aprobat s-a propus exproprierea terenurilor private pentru cauza de utilitate publică, cu toate că în perimetrul respectiv se prevede realizarea unui ansamblu de locuinţe colective, birouri şi spaţii comerciale, adică o activitate comercială….legea exproprierii spune cât se poate de clar că nu pot fi expropriate terenurile decât pentru construcţia de autostrăzi, drumuri naţionale, străzi municipale sau spaţii publice şi nicidecum pentru o „afacere comercială”… în felul acesta Primăria nu are nici o şansă să „pună mâna” pe acele suprafeţe, ar trebui să vă spună cei de la juridic, dar, în fine, vă rog să-mi răspundeţi la întrebarea de mai sus!”

Răspuns: „Pe zona reglementată pentru obiective de utilitate publică, terenul va fi expropriat pentru cauza de utilitate publică, iar pentru zona reglementată pentru alte obiective, terenul va fi achiziţionat conform prevederilor legale”.

Întrebare de la: Miron Lucia; Subiect: Zilele oraşului

„Bună ziua, m-ar interesa în ce dată vor fi Zilele Municipiului anul acesta?”

Răspuns: „În 2012, Zilele Municipiului Alba Iulia se vor desfăşura în perioada 25-27 mai.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax