Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre fântâna arteziană din Parcul „Sf. Ecaterina” şi lucrările din Miceşti

Publicat

Primăria Alba Iulia a transmis alte informaţii privind probleme administrative sesizate de cititorii Alba24 prin secţiunea „Audienţe Online”. De data aceasta, este vorba despre funcţionarea fântânii arteziene din Parcul „Sfânta Ecaterina” şi reclamarea unor inconvenienţe la lucrările de amenajare a carosabilului dintre Alba Iulia şi Miceşti. Dacă doriţi să obţineţi şi alte date concrete la care reprezentanţii administraţiei pot oferi explicaţii, puteţi folosi formularul din site-ul nostru.

Întrebare de la: Vitalis Cristian; Subiect: Parcul Sfânta Ecaterina

„Domnule primar, de ce nu merge fântâna din parc, cineva a luat bani, dar fântâna nu merge.”

Răspuns: „În acest moment, se lucrează la mutarea panoului elecric din incinta Bisericii pentru a se asigura asistenţa tehnică ori de câte ori este nevoie. Când a fost construită fântâna arteziană din acest parc, panoul electric a fost amplasat în incinta Bisericii, accesul la acesta fiind mai dificil.”

Întrebare de la: Marian Ioan; Subiect: Garanţii la lucrările între Alba Iulia – Miceşti

„Firmele care lucrează la şoseaua şi la pavaje între Alba şi Miceşti dau o garanţie lucrării, că deja câteva porţiuni au început să se lase, se fac deja valuri pe pista de biciclete şi pe cea de pietoni, se parchează multe maşini pe trotuar şi pe pista de biciclete, oare poliţia comunitară când trece pe acolo nu le vede să le dea amenzi celor care le parchează pe unde îi taie capu şi oamenii nu mai pot trece din cauza maşinilor şi dacă le spui ceva mai că sar să-ţi dea în cap, că, vezi Doamne, ei sunt cineva că au case în acea zonă?”

Răspuns: „Lucrarea din zonă la care faceţi referire nu a fost încă recepţionată. Până la recepţia acesteia, se vor corecta toate denivelările. Deja am sesizat poliţia, în vederea amendării şoferilor care încalcă regulile de circulaţie.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax