Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre iluminat public, garaje în Tolstoi şi fântâna arteziană Sf. Ecaterina

Publicat

Primăria Alba Iulia prezintă noi precizări la sesizările transmise prin „Audienţe Online” la Alba24. Din nou despre iluminatul public pe mai multe străzi din Alba Iulia, despre garajele demolate pe str. Septimius Severus şi fântâna arteziană din parcul Sf. Ecaterina.

Întrebare de la: Bob Emilian. Subiect: Miceşti

„Revin la Dvs. cu rugămintea de a mă ajuta în soluţionarea următoarei probleme pe care v-am mai comunicat-o în urmă cu 2 luni şi tot nu am primit rezolvare şi anume: iluminatul stradal de pe str. Scărişoara (81A – 81E) nu funcţionează de mai bine de 3 luni. Chiar nu se găseşte cineva să ne ajute? Am înţeles că e vorba doar de legătura de pe stâlp…

O altă întrebare ar fi dacă strada Scărisoara are vreun proiect de dezvoltare (asfalt,rigole etc) – mai exact suntem o stradă înfundată de 200 metri din Scărişoara.

O ultima problemă este depozitarea materialelor (nisip, pietriş şi pământ) care le folosesc cei de la Dafora pentru canalizarea care se face pe drum, ocupând astfel o bandă de circulaţie şi rigolele… de pe str. Scărişoara”.

 

Întrebare de la: Andreea Gligor. Subiect: ilumitat public strada Ion Lăncrănjan

„Dle primar, de aproape 2 ani, pe str. Ion Lăncrănjan, la numerele 1 şi 1A sunt arse becurile de la stâlpii de iluminat public. Având în vedere că, în ultima perioadă, au fost destul de multe spargeri în locuinţe în această zonă, ar fi necesar ca noaptea să existe totuşi lumină în zonă.”

 

Răspuns: „Problema iluminatului se va remedia cu siguranţă după concesionarea Serviciului de Iluminat Public. În prezent suntem în procedură şi sperăm ca, în termen de 20 de zile, să semnăm contractul.”

 

Întrebare de la Crencea Cosmin. Subiect: garaje Tolstoi

„Impozitul plătit deja pt. garajele demolate pe str. Septimius Severus ce se întâmpla cu el?”

Răspuns: „Începând cu data de 1 a lunii următoare depunerii documentelor care atestă demolarea, impozitul va fi radiat din evidenţele fiscale.”

 

Întrebarea de la: Ionel. Subiect: Fântână arteziană

„De câteva zile, nu mai funcţionează fântâna arteziană din parcul Sf. Ecaterina.”

Răspuns: „Am transmis sesizarea dumneavoastră serviciului responsabil şi urmează să se facă verificări.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax