Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre întreţinerea parcului din zona Goldiş – Victoriei şi plopi tăiaţi în Ampoi 2

Publicat

Primăria Alba Iulia a oferit răspunsuri unor întrebări adresate de cititorii Alba24 privind măsuri administrative în două zone din Alba Iulia: parcul de la intersecţia străzilor Vasile Goldiş cu Victoriei şi parcul de joacă din Ampoi 2. Alte sesizări pot fi adresate la secţiunea „Audienţe Online”.

Întrebare de la: Cristian Vitalis; Subiect: parcul Sf. Ecaterina

„Domnule primar, de ce nu se iau măsuri împotriva copiilor, strică tot în zona aia, începând de la pomi, coşuri de gunoi, fântânile arteziene, dimineaţa le repară, după-masa se strică. Unde e Poliţia Locală, să dea nişte amenzi, să îi mai potolească, păcat de banii investiţi”.

Răspuns: „Vă mulţumim pentru sesizare. Poliţia Locală a fost înştiinţată cu privire la reclamaţia dumneavoastră.”

Întrebare de la: Daniel Bortes; Subiect: Plopii din Ampoi 2

„Nu înţeleg de ce au trebuit să fie tăiaţi nişte plopi uriaţi cât un bloc de 6-7 etaje, la construcţia parcului de joacă din Ampoi 2. Cel puţin unul a fost tăiat fără motiv. Celălalt se afla în apropierea zonei unde au fost amplasate terenurile de fotbal şi tenis, dar unul dintre ei putea rămâne acolo liniştit. Mai ales că parcul e golaş, o hintă aici, la 5 metri mai departe un topogan. Pentru mine, erau foarte importanţi şi am rămas profund dezamăgit să-i văd tăiaţi. Erau frumoşi, impunători şi ţineau tot timpul umbră unde ne jucam când eram copii. Anul acesta am împlinit 18 ani şi, cu dreptul de vot, am ales totuşi să-l votez pe domnul Hava ca primar, fiindcă a făcut multe pentru oraş. Dar, din punctul ăsta de vedere, de ce domnul Hava ştie numai să taie? De plantat, de ce nu plantează? Mi-a venit să plâng când am văzut trunchiurile alea cât o roată de car, retezate fără nici un motiv. Au mai rămas alţi copaci în parc ce erau plantaţi de dinainte, dar singurele chestii plantate după construcţie au fost nişte arbuşti mici şi urâţi. Pe lângă asta, au fost tăiaţi şi mulţi alţi copaci de pe malul Ampoiului. De Parcul Custozza nu mă plâng, fiindcă se cerea amenajat, dar, unde se poate, vrem copaci! Ne-am săturat să ne tot fie tăiaţi!”

Răspuns: „Plopii din Ampoi 2,  la care faceţi referire, au fost tăiaţi acum 4 ani, din motive obiective. Unul era înclinat şi altul era lovit de trăsnet. Fiind periculoşi, nu puteau să rămână în incinta parcului de jocă pentru copii şi a terenului de fotbal. Referitor la întrebarea d-voastră –  De plantat, de ce nu plantează? -, vă informăm că în interior Cetate, după reabilitarea zonei, s-au plantat foarte mulţi pomi, cu o înălţime de 5-6 m. Astfel de pomi (cu o înălţime de 5-6 m) s-au plantat şi pe B-dul Transilvaniei, B-dul Revoluţiei, B-dul Încoronării, Calea Moţilor etc., plantări care vor continua după finalizarea reabilitărilor şi în alte zone.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. omulet

    marți, 19.06.2012 at 18:04

    Am trimis o intrebare acum o zi-doua,catre ALBA24.D-le moderator,cand primesc raspuns de la Primarie?voi spuneti ca primim raspuns in maxim 48 de ore!

    • Flavia Nicolae

      marți, 19.06.2012 at 22:46

      Pe masura ce primim raspunsurile le vom publica. In general se respecta cele 48 de ore. Probabil ca temperaturile ridicate de afara au incetinit si motoarele primariei:)

  2. nervosu

    miercuri, 20.06.2012 at 17:37

    dn vitalis daca era copilul dumneavoastra sa strice cosurile de gunoi fintina arteziana si pomi va convenea sa vina pol locala la dumneavoastra acasa sa va dea dumneavoastra amenda pentru nesupravegherea minorului vorbiti si habar nu aveti toate cacariile si ce visam noaptea sau nu ne comvine ceva numai pol locala este de vina ia mai sunati si la pol municipiului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax