Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre modernizări şi reabilitări pe străzile Vârtop, Gladiolelor şi în Partoş

Publicat

Primăria Alba Iulia oferă informaţii solicitate de cititorii Alba24 la „Audienţe Online„, privind probleme administrative. Puteţi vedea detalii despre lucrări de modernizare pe strada Vârtop sau reabilitare pe strada Gladiolelor. De asemenea, sunt aduse precizări privind lucrările de amenajare a canalizării în Partoş.

Întrebare de la: Maria Carmen. Subiect: modernizare strada Vârtop

„Pentru strada Vârtop din Alba Iulia, există planuri de modernizare – iluminat public, asfaltare, canalizare? Strada este locuită în proportie de peste 50%.”

Răspuns: „Strada Vârtop este o stradă privată, iar Primăria municipiului Alba Iulia nu poate face investiţii pe proprietăţi private, ci numai pe domeniul public. În zonă s-a intervenit cu lucrări de investiţii doar pe străzile care au fost donate patrimoniului municipiului Alba Iulia.”

 

Întrebare de la: Lupșa Mihai-Ovidiu. Subiect: reabilitare strada Gladiolelor

„În urmă cu 2 ani, s-au amenajat trotuarele pe strada Gladiolelor și s-a reparat și groapa de la gura de canal din fața blocului G140, scara D. Problema este că acum, după 2 ani, groapa a reapărut, devenind pe zi ce trece din ce în ce mai mare; de asemenea, au mai reapărut gropi și la 2 guri de canalizare mai încolo. Doresc un răspuns cu rezolvarea posibilă și termenul în care se poate realiza.”

Răspuns: „Pentru interventiile necesare, ne vom adresa în perioada următoare operatorului SC APA CTTA, Sucursala Alba Iulia. Sperăm ca aceste probleme să fie remediate în cel mai scurt timp posibil.”

Întrebare de la: Ana Opruţa. Subiect: trotuare Partoş

„În Partoş, s-au schimbat branşamentele de apă şi s-a introdus canalizarea, deoarece nu era canalizare. În urma acestor operaţiuni, s-a stricat trotuarul şi calea de acces în curţile oamenilor (platforme betonate, scări intrare , spatii verzi, toate amenajate de proprietari, din bugetul propriu). Întrebarea este cine va repara şi din ce bani trotuarele şi accesul în curtea proprietarilor ? Iar în ce priveşte canalizarea pe partea dreaptă cum se merge din oraş, s-a introdus canalizarea doar la o adâncime de aproximativ 2 m, iar pe partea stângă, la aproximativ 4 m. Cum se va proceda pentru legarea la canalizare a locatarilor de pe partea dreaptă?”

Răspuns: „Cei care au efectuat lucrările de canalizare în zona dumneavoastră au obligaţia de a aduce trotuarul, căile de acces sau platformele betonate la starea iniţială, iar, în ceea ce priveşte diferenţa de 2 m dintr-o parte şi alta a străzii, nu putem comenta soluţiile propuse de proiectant în proiectele de reabilitare şi extindere ale apei. Acestea nu au fost elaborate prin grija Primăriei, ci de către SC APA CTTA.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. intrebare

    sâmbătă, 25.08.2012 at 09:08

    In zona garii nu exista o statie de autobuz local. Oamenii asteapta autobuzele in mijlocul drumului, in fata taxiurilor, ferindu-se si de celelalte masini care circula pe acolo. Asa ceva n-am mai vazut! Nu e nimic amenajat, daca ploua sau ninge sau bate vantul n-ai unde te adaposti… Probabil ca dupa ce vreo masina va lovi pe careva, se vor gandi sa amenajeze o statie cat de cat civilizata… Dar pana atunci, merge si asa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax