Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre Parcul dendrologic Mamut, semafoare şi asfaltare în Ampoi

Publicat

Primăria Alba Iulia oferă precizări privind proiecte administrative derulate în municipiu. Este vorba despre stadiul amenajării Parcului dendrologic Mamut, înlocuirea semafoarelor din intersecţiile în zonele Stadion şi Ampoi 3, dar şi lucrări de asfaltare în cartierul Lumea Nouă. Alte solicitări de informaţii pot fi transmise prin „Audienţe Online„.

Întrebări de la: Dorina Borcău; Subiect: Parcul Dendrologic

„Am două întrebări.

1) În urmă cu 2,3 ani, se începu a se discuta despre amenajarea Parcului Dendrologic – Pădurea Mamut, cu piste de biciclete, alei pietonale, locuri de belvedere, mobilier urban etc.. Acel obiectiv ar fi un punct de atracţie minunat şi un loc de plimbare şi de sport foarte plăcut! Spuneţi-ne stadiul lucrărilor (asta dacă s-au început lucrările) ori, dacă nu s-au început încă lucrările, spuneţi când încep.

2) În urmă cu aproximativ două săptămâni şi jumătate, tot la rubrica Audienţe Online. Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia, cineva a întrebat când se vor înlocui semafoarele vechi din oraş (de la Stadion şi din Ampoi 3, în special). Dumneavoastră aţi răspuns cam aşa:<Săptămâna viitoare se vor începe lucrările de înlocuire a semafoarelor cu altele noi>. Dar săptămâna în care aţi spus că vor fi înlocuite semafoarele a trecut, având în vedere că, repet, întrebarea la care-aţi răspuns, aşa e de mai bine de două săptămâni.”

Răspuns: „1. Există un contract de lucrări finanţat din fonduri europene cu contribuţia Municipiului Alba Iulia. Contractul este în derulare, având ca termen de finalizare luna iulie 2013.

2. Am solicitat în scris un termen de execuţie în vederea înlocuirii becurilor cu leduri. Este şi dezideratul nostru ca acest lucru să se realizeze în cel mai scurt timp.”

 

Întrebare de la: Cristea Ignat; Subiect: drumul

„Cred că cartierul Lumea Nouă este uitat de dumneavoastră; s-au băgat canalizările prin zonă de 8 luni de zile, n-a venit nimeni să asfalteze la loc. V-am mai trimis 2 cereri.”

Răspuns: „În prezent se execută lucrări de refacere a părţii carosabile în urma lucrărilor de introducere a reţelei de canalizare. Acestea constau în turnarea de beton rutier, respectiv beton asfaltic pe reţeaua de canalizare. S-a luat legătura cu constructorul care a efectuat lucrarea, pentru a urgenta refacerea părţii carosabile.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. andrei

    miercuri, 25.07.2012 at 16:24

    Interesant raspunsul la intrebarea despre pacul dendrologic dar foarte vag, eu tind sa inteleg ca se lucreaza acolo si ca in cel mult un an va fi gat, dar oare inteleg bine pentru ca pana acuma numa am vazut promovat acest proiect cu un stadiu al lucrarilor sau ceva de genu acesta. Nici o publicatie, nici un site, nici un comunicat al primariei sa vedem ce sa executat ce mai e de lucru…. nime nimic…. si nici nu dezvolta nime acest subiect ca si cand ar fi ceva secret…

    • Dorina Borcau

      joi, 26.07.2012 at 00:19

      Domnule Andrei,eu,Dorina Borcau,am postat intrebarea cu referire la Parcul Dendrlogic.Azi,dupa ce-am citit raspunsul dat de Primarie,am mers pana in Padurea Mamult,ca pana acum n-am avut timp,si am vazut ca pana acum,s-a taiat o fasie relativ ingusta,pe unde,cred eu,vor trece aleile.

  2. Tibi

    vineri, 27.07.2012 at 10:37

    Sa taiat foarte multa padure, doar pentru niste alei, sa nu mai spun de cate vizuine au fost disrtuse, nici caprioarele care veneau in zona nu mai vin. Inca un proiect de succes facut cu cap (Nu). Dupa Custozza urmeaza padurea. Plimbare placuta pe betoane incinse

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax