Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre teren de fotbal în Lumea Nouă, trafic greu pe strada Mărăşeşti şi locuinţe sociale

Publicat

Întrebările adresate de cititorii Alba24 au primit noi răspunsuri de la reprezentanţii Primăriei Alba Iulia. Au fost solicitate informaţii privind oportunitatea amenajării unui teren de fotbal şi spaţii de joacă în zona Lumea Nouă din Alba Iulia, circulaţia autovehiculelor cu tonaj mare pe strada Mărăşeşti şi repartiţii de locuinţe pentru persoanele evacuate din imobilele naţionalizate. Alte subiecte de ordin administrativ pot fi aduse în atenţia Primăriei Alba Iulia, la secţiunea „Audienţe Online” de pe alba24.ro.

Întrebare de la: Cristea Ignat; Subiect: teren fotbal

“Sunt din cartierul Lumea Nouă, din ţigănime. Cum se spune, noi, tinerii nu avem un loc de joacă şi un teren de fotbal, cum, de exemplu, Miceşti, Sântimbru, cam toate zonele au o zonă de agrement. Vă rog să dispuneţi să ne construiţi şi nouă. Vă mulţumesc.”

Răspuns: “În acest moment, Primăria nu deţine în proprietate un teren care să fie destinat acestui tip de activitate, însă solicitarea dumneavoastră rămâne în atenţia noastră. În present, se poate folosi baza sportivă din Ampoi 3, în condiţii civilizate.”

Întrebare de la: Munteanu Rareş; Subiect: Când se va rezolva problema traficului de pe strada Mărăşeşti?

“Nu avem nimic împotriva autobuzelor, dar să respecte limita de viteză, dacă tonajul nu pot. Dar este o problemă care nu intereseaza autorităţile, o problemă care se promite a se rezolva de cel puţin 4-5 ani.”

Răspuns: “Am comunicat solicitarea dumneavoastră atât Poliţiei Locale, cât şi IPJ. Vă mulţumim pentru sesizare.”

Întrebare de la: Popa Maria; Subiect: locuinţe sociale

“Când se vor acorda locuinţele pentru persoanele evacuate din imobilele naţionalizate? Având în vedere că lista ANL a fost aprobată, cât putem aştepta?”

Răspuns: “Când se vor finaliza locuinţele, acestea vor fi predate Consiliului Local. Repartizarea locuinţelor se va realiza doar în urma unei Hotărâri de Consiliu Local.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax