Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

AUDIO: Cum erau amenințați copiii la creșa din Alba Iulia: „De te ridici de pe saltea, te mănânc”, „Urâtul naibii”, „Prostule”

Publicat

Noi detalii în cazul scandalului de la Creșa II Ampoi din Alba Iulia, în care o educatoare și o îngrijitoare sunt acuzate de părinți că ar fi avut un comportament agresiv la adresa copiilor. În acest caz, Poliția a deschis dosar penal.

Cele două femei au fost înregistrate audio. Mama unuia dintre copii a pus în gentuța acestuia un microfon, după ce a sesizat o schimbare în comportamentul băieţelului. Din înregistrările audio, ar reieși limbaj și comportament neadecvate la adresa copiilor.

COD EMBED preluare AUDIO: <script type=”text/javascript” src=”https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILG1sNiww”></script>

Copiii ar fi fost şi bruscaţi, izbucnind în plâns, iar drept pedeapsă unii ar fi fost ţinuţi în baie sau trimiși la colț. „Nu te mai suport deloc, nesimțitule”, „Ești o puturoasă”, „De te ridici de pe saltea, te manânc”, „Cand te-ai ridicat, cum te-am rezolvat”, „Urâtul naibii”, „Prostule”, „Măgarul naibii”, „Zăpacitule”, „Lasa piciorul jos, ca o capeti” sunt câteva dintre insultele care se aud pe inregistrare.

Vezi și O educatoare şi o îngrijitoare de la o creșă din Alba Iulia, reclamate la Poliție. O mămică a pus un microfon în geanta copilului

Reamintim că în acest caz s-a sesizat și Primăria Alba Iulia, care administrează creșa, situația intrând în atenția Comisiei de disciplină. Vedeți mai jos transcrierile :

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pamfil

    marți, 13.08.2019 at 00:06

    specimenele de gen feminin de la acea cresa ar trebui sa fie date afara din sistem si sa aiba interdictie pe viata in a educa vreun pui de om!

  2. Balan Lorina Oana

    luni, 19.08.2019 at 11:06

    Eu cred ca e bine oricum, ca parinte, sa fii pregatit pentru orice situatie. Noi ne pregatim de primul and e gradi asa ca un reportofon a facut parte din achizitiile de anul acesta. ***

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax