Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Audit extern la Primăria Alba Iulia, de 25.000 de euro: Cei aproape 800 de angajați, evaluați. Care este principala problemă

Publicat

primarie

Cei 775 de angajați ai Primăriei Municipiului Alba Iulia vor lua parte în viitorul apropiat la un audit extern, realizat de o firmă din București. 

Principala problemă în instituție ar fi dezorganizarea angajaților. Mai exact, pe un departament sunt foarte mulți angajați, iar pe altul aproape deloc.

În urma auditului, șefii primăriei ar trebui să aibă o imagine clară asupra organigramei și ce departamente trebuie restructurate. 

Mai exact, Primăria Municipiului Alba Iulia a semnat în această săptămână un contract cu firma KPMG din București, o firmă care, pe o perioadă de 60 de zile, va realiza auditul extern. Contractul pentru audit este în valoare de aproape 25.000 de euro.

Purtătorul de cuvânt al instituției, Flaviu Buta, a precizat pentru alba24.ro ce se va întâmpla în auditul extern.

Reprezentanții firmei vor ajunge la Primăria Alba Iulia, unde vor începe să colecteze date despre angajați, procesele și procedurile interne.

De asemenea, aceștia vor încerca să identifice problemele cu organigrama prea încărcată a primăriei și pe ce departamente sunt prea mulți angajați și unde sunt prea puțini.

Cei care vor realiza auditul vor avea discuții cu aproape fiecare angajat de pe fiecare departament în parte.

În urma auditului, angajații care nu  au rezultate pe un departament vor fi mutați pe altul, iar departamentele prea pline vor fi restructurate și personalul mutat pe alte posturi disponibile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. pilu

    joi, 14.01.2021 at 12:49

    Am ramas consternat.Acolo unde sunt prea multi vor fi distribuiti unde sunt prea putini. Pai astia se ocupa cu probleme diferite, luam niste statatori de la un serviciu si ii facem statatori( ca sa nu zic trantori) la alt serviciu.Pentru ca astia nu pot fi demisi, ca sunt pile ale politrucilor,iar o gramada sunt si cu pensie si cu salar. Asta e praf in ochii alegatorilor, atunci cand primarul a promis ca va face ordine in Primarie. Asta-i ca si cand muti mobila dintr-o camera in alta.Oare acest audit va fi facut public ? Sau se va secretiza rapid.

  2. Ionescu vasile

    joi, 14.01.2021 at 14:15

    Este secretizat din start și mai dăm și 25.000 euro din banii noștri, că doar nu plătește primarul din banii lui.Interesant este de văzut a cui este firma?😂😂😂

  3. ovi

    duminică, 17.01.2021 at 15:50

    25 k euro pe 60 de zile ..include multe chesti a acelui audit . doar nu crezi ca vin si lucreaza gratis pe banii din bugetul statului Roman.

  4. ovi

    duminică, 17.01.2021 at 15:55

    @pilu cam asa ceva . asta este si va fi Romania . normal la aceste sesizari , venind si un audit , trebuie dati afara cei incapabili si adusi altii capabili cu concurs facut de Priamaria Alba Iulia . majoritatea sunt pe pile bagati acolo , un nucleu strans si greu de dizolvat . asa se construieste o administratie din 1989 si inca persista si astazi . vedem ce va fi si cata lumea va fi data afara sa ocupe un post de politician in nu stiu ce partid din judet. ne scarpinam si mergem mai departe . transparenta lor nu este nici nu va fi nici peste 100 de ani cum este in Germania .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax