Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Augustin Drăguţ şi-a recâştigat în instanţă funcţia de primar de la Ocna Mureş

Publicat

Augustin Drăguţ a obţinut o decizie favorabilă la Tribunalul Alba, în urma căreia poate ocupa, din nou, funcţia de primar la Ocna Mureş. După ce a fost demis de la conducerea administraţiei locale prin ordin al fostului subprefect Ştefan Bardan, la începutul lunii mai, pentru că trecuse de la PNŢCD, pe listele căruia câştigase funcţia, la PNL, Drăguţ revine la conducerea Primăriei.

Pe rolul instanţei din Alba sunt două procese, privind anularea hotărârii prefectului în cazul lui Augustin Drăguţ, respectiv suspendarea acesteia. Decizia executorie pronunţată la Tribunalul Alba în această săptămână priveşte suspendarea hotărârii prefectului, în urma căreia Augustin Drăguţ îşi reia funcţia de primar, temporar, până când va exista o pronunţare în cazul anulării ordinului prefecturii.

Reamintim că Augustin Drăguţ – candidat din partea USL la Primăria Ocna Mureş  – a fost demis de la conducerea instituţiei, în urma deciziei fostului prefect Ştefan Bardan. Puteţi citi aici detalii despre acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax