Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AUR anunță prezența a 10.000 de simpatizanți și membri de partid, la Alba Iulia, de 1 Decembrie Ziua Națională a României

Publicat

AUR anunță prezența la Alba Iulia de 1 Decembrie, a 10.000 de persoane cu ocazia Zilei Naționale a României. O mare parte dintre aceștia vor participa la Marșul Unirii, care va începe la ora 8.15 din gara CFR. 

Reprezentații formațiunii politice au precizat pentru alba24.ro, că simpatizanții și membrii de partid vor veni cu autocare din toată țara, dar și cu o garnitură de tren. 

Trenul va pleca cu 400 de persoane din București, în frunte cu George Simion. Acesta ar urma să ajungă la Alba Iulia în jurul orei 08.00.

Apoi vor merge în marș către Cetatea Alba Carolina. Evenimentul face parte din programul oficial cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Numărul de 10.000 de persoane era vehiculat de ceva vreme, de când George Simion a spus că se pregătesc pentru a veni la Alba Iulia un număr impresionant de persoane.

În trecut, evenimentul era organizat de studenții basarabeni care militau pentru unirea Basarabiei cu România. În ultimii ani, acesta a fost acaparat de formațiunea politică AUR în frunte cu George Simion și mai mulți membri de galerii de fotbal din țară.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate