Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aur și argint pentru Ana Rodean și Mihaela Acatrinei la Campionatul Balcanic de Marș. CS Unirea Alba Iulia, rezultate istorice

Publicat

CS Unirea Alba Iulia a înregistrat rezultate istorice la Campionatul Balcanic de Marș. Ana Rodean a câștigat medalia de aur, iar Mihaela Acatrinei – cea de argint.

Delegația CS Unirea Alba Iulia a făcut parte din lotul României. Campionatul Balcanic de Marș s-a desfășurat duminică, 3 aprilie, în Grecia, lângă Atena. Ana Rodean a obținut medalia de aur la proba de 35 de kilometri, în vreme ce Mihaela Acatrinei a câștigat medalia de argint în proba de 20 de kilometri.

Sunt rezultate excepționale, în contextul în care la acest campionat au concurat cele mai bune sportive din zona balcanică. Sportivele Ana Rodean (campioană balcanică) și Mihaela Acatrinei (vicecampioană balcanică) au dublă legitimare: CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) și CSU Reșița, fiind pregătite de antrenorul Gabriel Avram, transmit reprezentanții clubului sportiv albaiulian.

”A fost un campionat extraordinar, nu doar pentru sportivele noastre, ci pentru întreaga delegație a României, care a obținut, în total 7 medalii. La start au fost prezenți inclusiv sportivi care au concurat la Jocurile Olimpice. Am obținut rezultate istorice și sunt extrem de mulțumit”, a spus Gabriel Avram.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor.

După aceste rezultate excepționale, mărșăluitoarele CS Unirea Alba Iulia vor intra într-o perioadă de pregătire pentru următoarele competiții.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax